Uudised

Seminar erootilisest ülekandest, nartsissismist ja sooidentiteetidest lükkub edasi 16.-18.oktoobrile

Eestis kehtestatud riikliku eriolukorra tõttu jääb 24.-25.aprillil Martin Schmidt’i seminar erootilisest ülekandest, nartsissismist ja sooidentiteetidest ära.  Seminar lükkub edasi ja toimub 16.-18.oktoobril 2020.

Kellel on arve juba tasutud ja soov saada koolitusraha tagasi, palun saatke e-kiri Heidi Reiljanile (heidi.reiljan@junganalyys.ee). Eesti Analüütilise Psühholoogia Selts kannab raha tagasi esimesel võimalusel. Kelle tahe oktoobris osaleda on kindel ja arve tasutud, siis on võimalik koolitustasu jätta seminari ettemaksuks.

Täname mõistva suhtumise eest ja uute kohtumisteni!

Comments are closed.

Log in
Copyright © 2020 Eesti Analüütilise Psühholoogia Selts. All Rights Reserved.