Uudised

Jungi baaskursus Soomes 2015.a alguses (inglise keeles)

Soome kolleeg, jungiaanlik analüütik Lars Ehnberg kaalub võimalust viia 2015. aasta veebruaris ja märtsis Helsinkis läbi analüütilise psühholoogia baaskoolitus inglise keeles.
Rohkem teavet aadressilt http://www.ehnberg.net/fi/lars/courses/jung-peruskurssi-2010.html

NB! Hetkel on tegemist piisava huvi välja selgitamisega ning Lars otsustab umbes oktoobri lõpus, kas kursus toimub soome või inglise keeles. Seega kursusest huvitatutele on palve Larsile endast esimesel võimalusel teada anda.

Our good Finnish colleague Lars Ehnberg plans to organize a basic course in analytical psychology in Helsinki in the beginning of 2015. The course will be in English, if there will be enough people who are interested in it. More information on his home page.

Comments are closed.

Log in
Copyright © 2019 Eesti Analüütilise Psühholoogia Selts. All Rights Reserved.